Elitele neo-naziste … Este Russia Today (RT) parte a Matrix-ului mediei controlate şi a impunerii guvernului global ?

INFORMAŢII NECESARE

„Elite Neo-Nazis … Is Russia Today (RT) Part of the Controlled Media Matrix and the Imposition of Global Government?”

Este probabil cea importantă poveste de tip „Cal Troian” pe care aş fi putut s-o scriu vreodată.

Folosesc persoana întâi singular, „eu”, din cauză că o mare parte din ceea ce se întâmplă aici la Daily Bell este un efort de echipă. Aceste editoriale însă reprezintă poziţia mea. Şi o susţin.

Este pentru scrierea ACESTEI poveşti creat „The Daily Bell”.

Se apropie o furtună. Nu este vorba despre hiperinflație. Nici măcar despre  guvernul mondial.

Este vorba despre CE FEL de guvern mondial este pe cale de a fi creat.

Urmăriți ceea ce vă spun şi veţi înţelege EXACT ceea ce „ei” fac, precum şi modul în care intenționează să o facă.

Am ajuns la aceste concluzii aşa cum facem de obicei, utilizând faptele pentru a intui tendinţele.

Tendinţele sunt ceea ce noi numim temele sociale dominante ale elitei.

Există o sumă de şabloane pe care le-am identificat recent şi pe care nu am fost capabili să le punem într-o ordine coezivă completă. Aşa se întâmplă atunci când îți petreci timpul urmărind elitele de top, cele care controlează băncile centrale şi care au acumulat mai multe MII DE MILIARDE de dolari.

Ei nu sunt tocmai o specie diferită. Dar F. Scott Fitzgerald a avut dreptate : „Bogaţii”… cei CU ADEVĂRAT bogaţi sunt diferiţi de mine sau de tine.

Ei îşi petrec viața profesională elaborând planuri care zguduie lumea. Nu se gândesc la altceva decât la înlocuirea sau chiar uciderea în masă a oamenilor.

Ei planifică inter-generaţional. Desfăşoară o „conspirație la vedere”. Controlează aproape întreaga lume, cu excepția, probabil, a Somaliei, Yemenului, Pakistanului şi Afganistanului. Recent, tocmai au distrus Irakul şi Libia şi sunt pe cale să instituieIslamul strict în Siria – totul ascuns sub mantia instituirii „democraţiei„.

În acest moment ei îşi joacă mutarea. Ceea ce noi numim Reformarea Internetului le-a forțat mâna, în opinia mea.

Se mişcă rapid pentru a crea guvernul mondial.

Acest articol este despre FELUL de guvern mondial pe care ei îl creează.

Am devenit conştient de acest lucru în timp ce analizam RT [Russia Today – canal TV], canal care se îndreaptă rapid spre a fi printre televiziunile şi reţelele TV online de top mondial. Am apărut pe RT dar mi-am redus apariţiile pe parcursul anului trecut – în ciuda foarte amabilelor cereri de interviuri – pentru că am simţit un vag disconfort.

Acum ştiu de ce.

Ceea ce am descoperit este că RT este parte a unei dialectici hegeliene, cu scopul implementării unui anumit tip de guvern mondial. Se observă că liderii de top ai mass mediei ruseşti afiliaţi discret la RT provin din fostul KGB (ca şi Vladimir Putin). În plus, ei sunt membri ai Council on Foreign Relations (CFR),  ai World Economic ForumChatham House şi ai altor organizatii ale elitelor. Acesta e realitatea. Verificaţi-o.

În ultima vreme RT a început să folosescă limbajul tip Occupy Wall Street, aparent o operaţiune false-flag fondată şi finanţată de George Soros.

RT difuzează programe ale lui Julian Assange, fost redactor la revista Economist, controlată de British Round Table (Rothschild) şi care obişnuia să-i acorde premii. WikiLeaks este, probabil, un alt „false flag”, în opinia noastră.

RT, unul dintre conglomerate media cu cele mai rapide rate de creştere din lume, este o operațiune a serviciilor ruseşti, care i-au confecţionat canalului lor o faţă libertariană în scopul credibilizarii acestuia, după umila mea opinie. Nu este însă un canal pro piață liberă.

Da, dragă cititorule, cred că este parte a unei mişcări de cleşte care doreşte să creeze un anumit tip de guvern mondial şi doar o altă componentă a matrix-ului media internațional – alături de reţelele la nivel mondial precum CNN şi Fox News. Doar că ei joacă marginal – cel mai adesea lansând ştiri pro piaţă liberă părtinitoare şi manipulatorii.

Nu voi mai apărea la RT. Libertarienii şi cei din media alternativă care susţin libertatea ar trebui, de asemenea, să se gândească foarte serios înainte de a mai participa la programele RT.

Să lăsăm aparițiile la RT pentru cealaltă „parte” a mass-mediei alternative.

Nu voi da nume, dar scoateţi aparenţa libertariană şi veţi rămâne cu un anumit tip de oaspete al „mediei alternative”.

– Este un oaspete furios pe Wall Street, Goldman Sachs şi pe corupția capitalismului.

– Este un oaspete care doreşte controlul guvernamental al banilor.

– Este un oaspete care caută să utilizeze puterea genocidală a
Gulagului penitenciar din SUA pentru a „pedepsi” bancherii de pe Wall Street.

– Este un oaspete care doreşte „controlul” sistemului bancar central, mai degrabă decât căderea acestuia.

– Este un oaspete care nu s-ar opune unor audieri neo-Pecora care au precedat  prăbuşirea capitalismului modern în anii ’30.

Aceste audieri se pare că sunt deja în curs de pregătire în măruntaiele comisiilor dinWashington DC.

Aceste audieri sunt de in mod integral importante, deoarece ele vor aduce în totalitate capitalismul sub controlul sectorului public. Situaţia de astăzi a Wall
Street-ului este suficient de rea. Nu simt vreo compătimire pentru aceştia. De acum înainte, politicienii vor controla toate aspectele legate de finanțare, sub controlul ulterior (aflat la îndemână) al elitelor bancare de top.

Guvernul care se formează în SUA este guvernul care va conduce lumea. Acesta va fi condus de elitele de putere din City of LondonVatican, Washington DC, şi probabil Ierusalim, cu sub-noduri la Bruxelles, Moscova şi Beijing.

Toate aceste entități vor fi puteri de sine-stătătoare, enclave separate de statele-națiuni în care îşi au reşedinţa.

Guvernul fiind acum format, va avea anumite trăsături.

– Va fi un guvern în care legalismele vor cântări mai mult decât legea naturală.

– Va fi globalist, dar extrem de naționalist ca vocabular.

– Va avea o poziţie pro piaţă liberă, dar în realitate va controla tot fluxul de bani precum şi alte probleme de reală importanţă.

– Va controla toate aspectele vieții oamenilor, inclusiv pe cel mai important, şi anume consumul lor de energie.

Acum, după ce am înțeles implicarea RT, strategia sa devine clară. La fel ca partea din ce în ce mai controlată de non-liberali şi de stângişti a mass-mediei alternative, cel puțin o parte din retorica RT, direct sau indirect, îşi îndreaptă eforturile spre :

– Subminarea a ceea ce a mai rămas din sistemul capitalist prin intermediul Occupy Wall Street şi altor mişcări asemănătoare.

– Întemniţarea clasei bancare autohtone.

– Crearea unei bănci centrale naționale sub controlul „poporului”.

– Punerea banilor sub controlul „guvernului”.

– Punerea industriei sub controlul guvernului (a se vedea General Motors), dar lăsând-osă funcționeze cu o anumită marjă de autonomie pe termene scurte.

– Revalorizarea statutului militarilor şi crearea unui un cult al „eroilor” lor.

– Dezvoltarea în continuare a unui aparat de securitate invaziv pentru a proteja oamenii de „terorism”.

Vedeţi deja imaginea de ansamblu ? Toate acestea sunt de natură speculativă, dar se potrivesc perfect împreună.

Guvernul care tocmai s-a format este de tip NAZIST – totalitar. Nu unul de tip comunist,aşa cum s-a sugerat oamenilor să se aştepte… şi să se teamă.

Și în cele din urmă, va degenera pur şi simplu în totalitarism şi chiar genocid.

Acest „ism” este important pentru moment, deoarece  va fi modalitatea prin care vom ajunge acolo.

Statul totalitar este construit chiar în timp ce scriu. Dacă vă uitaţi la LewRockwell.com, Paul Rosenberg tocmai a postat un articol intitulat It’s Happening Faster Than Even I Thought [Se întâmplă mai repede chiar decât am crezut]. Începe astfel :

2012 a fost un an de vârf pentru comercianţii imorali şi supraveghetorii insensibili, iar situația este probabil mult mai rea decât ne dăm seama. Permiteți-mi să ilustrez pe scurt :

• NSA spionează pe fiecare american şi pe noi foarte temeinic.
• Un sistem de supraveghere a fost instalat în interiorul Facebook.
• AT&T a pus la dispoziţie tot traficul său de Internet către NSA, încă cel puțin din 2006.
• Oligarhia sindicală nu are nicio problemă să intercepteze e-mailuri.
• Ziarele n-au nici o problemă să intercepteze e-mailuri.
• Magazinele îşi instalează sisteme de recunoaştere a feței.
• Guvernul federal plăteşte sume imense pentru sistemele de
„previzionare a criminalităţii.”
• FBI-ul construieşte un sistem la nivel național de recunoaștere facială.
• Identificarea biometrică se învaţă deja la orele de gramatică din şcoli

Elitei puterii îi place să lucreze cu noţiuni contrare. Pentru ea, pacea este război iar prosperitatea este inflație, etc.

Germania nazistă a fost denunţată în Occident de 75 de ani. Continuă însă să trăiascăprin regimul politic pe care l-a inspirat, care este acum pus în aplicare în SUA şi în cele din urmă în întreaga lume.

Acesta este regimul preferat de puterea elitelor pentru că menține un pretins  capitalism într-un guvern care este extrem de adaptabil la controlul mercantilist pe care elitele de putere doresc să-l exercite.

Cu alte cuvinte, elitele îşi vor manevra guvernul lor neo-nazist din spatele scenei. Singura diferență reală va fi faptul că Hitler îl dirija pe faţă. Am scris despre acest model Național-Socialist aici : Poison of Neo-National Socialist Public Banking [Otrava sistemului public bancar naţional-socialist]. La fel şi economistul Gary North.

Tot elitele aflate la putere acum au fost în spatele ascensiunii național-socialismului în Germania. Băncile elvețiene l-au adăpostit, administrat şi i-au asigurat finanţarea.Familiei Bush din SUA i-au fost confiscate unele dintre activele sale datorită sprijinului acordat Germaniei naziste.

Într-un articol din 2010 intitulat Cheerleader for Hitler’s Economics [O majoretă pentru politicile economice ale lui Hitler], Gary North expune într-un mod convingător o paralelă modernă între mulţimea susţinatorilor guvernului de tip fiat-money şi atmosfera optimistă de dinaintea celui de-al doilea Război Mondial privind economia naţional-socialistă. El scrie:

Ellen Brown   este o  avocată de profesie, o ecologistă prin credinţă şi un fan al economiei lui Adolf Hitler prin consistenţă.

Are o pozitie deschisă privind sprijinul său pentru economia național-socialismului, după cum o să demonstrez mai jos. Ceea ce este însă deprimant este că obţine o audienţă respectuoasă în cercurile Tea Party. Cartea ei „The Web of Debt” (2006), este larg citată pe World Wide Web. La începutul lunii octombrie 2010, o căutare pe Google pentru „Ellen Brown” şi „Web Total” genera aproape 600.000 de rezultate. Ceea ce este imens.

Aici este vorba despre o problemă tactică. Timp de două generații, conservatorii au fost acuzati cu voce tare de către stânga ca fiind „fascişti”. Ellen Brown face acum plauzibilă această acuzație. Cu toate acestea, ironia cea mare este că Ellen Brown este de stânga. În „The Web of Debt” nu se regăseşte nici măcar de departe vreo referire la economia liberă de piaţă sau conservatorism. Este de fapt  de un apel pentru un stat social federal. Ea laudă New Deal. Îl laudă pe  John Maynard Keynes şi are o singură obiecție la programele recomandate de acesta: guvernele au împrumutat banii pentru a se finanța. Ea vrea un stat social care să fie finanțat în întregime de bani de hârtie tipăriţi de către Congres. Este la fel de conservatoare ca şi Nancy Pelosi.

Se pare că aceasta este mişcarea pe care RT o sprijină în ascuns. De va mai scrie Gary North articole despre acest subiect (a scris atât de bune şi atât de multe, încât d-na Brown refuză să mai participe cu el la dezbateri), ar putea să se concentreze şi să scrie despre modul în care elitele puterii din prezent sunt în spatele creşterii şi dezvoltarii modelului economic național socialist, în Statele Unite ale Americii.

Personal, eu nu sunt expert ai anilor ’30 dar cred că pot vedea peste tot  amprentele elitelor în această variantă reconstituită din vremea noastră.

Pentru mine, nu este o coincidență faptul că George W. Bush a denumit cel mai invaziv, cel mai anti-libertate aparat de securitate „Homeland Security”, încât numele să rezoneze cu cel de „patrie”. Modelul nazist, cu accent pe eugenie şi pe supervizarea invazivă a statului în sectorul privat este modelul preferat de guvernul mondial care se pregăteşte să apară.

Nu va fi construit pe o platformă a democraţiei regulatoare actuale.

Nu va fi nici socialist.

Sau comunist.

Seniorii noştri feudali planifică la nivel global nazismul, de tipul celui care a fost pentru prima dată instalat şi apoi distrus în Germania.

Sunt foarte aproape de realizarea acestuia, dupa părerea mea. Modelul Chinez este deja unul nazist. Rusia la fel, în multe privinţe. Ţările BRIC au modele similare.

UE a fost comparată cu URSS, dar comparaţia cu Germania nazistă ar putea fi mai adecvată.

Noi scriem mult despre Reformarea Internetului aici, la Daily Bell. Speranța mea este că fluxul liber de informație va determina o respingere puternică care va interzice crearea unui regim nazist la nivel mondial.

Imi fac datoria la rândul meu, scriind acest articol.

Desigur, este posibil să se piardă într-un gol de memorie. Dar într-o zi oamenii îşi vor aminti.

Atenţie, să nu faceţi vreo confuzie. Elitele puterii au fost cele care au contribuit la finanţarea lui Hitler, după cum tot Internetul ne-a dezvăluit faptul că  Occidentul a finanțat ceea ce a devenit Uniunea Sovietică.

Elitele de putere intergeneraţionale sunt întotdeuna pregătite să găsească căi de ieşire. Cred că viitorul guvern mondial va avea la bază modelul nazist – dacă vor ajunge până la capăt. Sper să nu reuşească.

Aceleaşi mari familii sunt cele care reclădesc acum ceea ce au construit în Europa, în umă cu 75 de ani. A, şi vă rog să nu vă deranjaţi să trimiteţi feedback-uri cerând să dăm nume. Noi nu facem asta aici, la The Daily Bell. Cu toate acestea, nu ezitați săfaceţi căutarea „who is the power elite” şi veți găsi, fără îndoială, multe răspunsuri sugestive.

Permiteți-mi să adaug că mi-a fost cu adevărat dificil să scriu acest editorial, pentru că mi-au plăcut oamenii pe care i-am întâlnit când am lucrat cu RT, în special producătorul de la ştiri internationale, cu care am avut contacte regulat. Nu am nici o îndoială, că există multe persoane bine intenţionate care lucrează pentru RT. Ca în orice organizație mare de mass-media, numai puțini, cei din top, cunosc agenda reală. Dar nu pot sta liniştit deoparte, în tăcere, fără să-mi împărtăşesc opinia.

The Daily Bell este locul unde voi continua să public şi să-mi împărtăşesc gândurile.

De va veni iadul pe pământ sau vreun potop, noi vom continua să scriem corect despre tot ceea ce vedem ca fiind agresiuni grosolane împotriva umanității şi a individualismului, ca rezultat al manipulăriilor dictate de elitele de putere.

Spuneţi-le şi altora despre The Daily. Bell. Să se ştie că ştim. Să ştie şi „EI” că ştim.

Au o frică de moarte de Reforma Internetului – sau ar aşa ar trebui să aibă.

Aceasta este speranța noastră. Și a voastră, de asemenea.

Reclame

One Response to Elitele neo-naziste … Este Russia Today (RT) parte a Matrix-ului mediei controlate şi a impunerii guvernului global ?

 1. mihaibeltechi says:

  Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler?

  Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel.
  Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!

  Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana,
  cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma “democratica”.

  Angela Merkel sa născut în DDR, porțiunea Comunist din Germania , în 1954. Biografia ei spune că sa născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica unui pastor luteran de la un est-german controlat de biserică. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.

  Fisierele “Stasi” ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei au fost incluse
  în evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre “medicii naziști condamnați la moarte”, de către instanțele judecătorești sovietice și închis.
  Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial,el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.

  Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis să încerce
  să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe sora Evei Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl,
  in Germania de Est, precum și rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică. Uimitor,

  Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)

  Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata pentru a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic – cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naștere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!!!).

  Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării: originea speciilor a lui Charles Darwin

  Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuiește într-o colibă. Numele Adolf din Vechiul Înaltului germană înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals. Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel,si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul în Franța, a fost numit Wolfsschlucht, și sediul său din Ucraina, a fost numit vârcolac.

  Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.

  Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobișnuită cu lucrările oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul “Frankfurter Allgemeine Zeitung” în iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita “Parsifal”, care este pur ocultă și demonică. “Parsifal” a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui.

  Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.
  Falsa identitate

  Tema centrală a “acordului” de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când “Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german “. În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei. Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
  În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a încheiat în divorț în 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?

  De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe “aliatii” impotriva Nazismului, mai multe puteti citi aiciMailScanner has detected a possible fraud attempt from „www.facebook.com” claiming to be http://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/
  Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler .
  SURSE
  1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html
  2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: